Zo haal je meer uit je cateringdienst

Een goede catering is in verschillende situaties onmisbaar. Denk maar aan een trouwfeest, een bedrijfsevenement of een beurs, waar bezoekers niet alleen komen omwille van de gelegenheid zelf, maar ook om te genieten van het brede aanbod aan lekkernijen en drankjes dat er te ontdekken valt. Eén ding is zeker: de kwaliteit van de cateringservice in dergelijke situaties speelt een grote rol en draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor de gasten.

Heb je zelf een trendy cateringdienst en wil je je service nog een niveau hoger tillen? Dan kunnen onderstaande tips je vast en zeker helpen.

3 Tips om jezelf als cateringdienst te onderscheiden

1. Ga voor een achtergrond van wallpassion.eu

Hoewel je als cateraar natuurlijk vooral inspeelt op de honger van gasten op een evenement of hun drang naar heerlijk lekkernijen, kan het ook geen kwaad om aandacht te besteden aan de andere zintuigen.

Om maar een voorbeeld te geven: waarom gebruik je geen Cones behangpapier van wallpassion.eu als achtergrond voor een ijssalon of je stand op een evenement? Ook een Collection of Fruits background is een goede oplossing, vooral als je gezonde gerechten en tussendoortjes aanbiedt. Bij wallpassion.eu vind je meer dan genoeg behang om ervoor te zorgen dat gasten alvast in de juiste stemming raken.

2. Investeer in de kwaliteit van je gerechten

Lekkere gerechten zijn natuurlijk een must, dus bespaar jezelf op dit vlak geen geld of moeite. Wees streng als het gaat om de kwaliteit van je gerechten en dranken en zorg dat je cateringdienst ook qua voedselveiligheid en hygiëne aan de vereisten voldoet. Niet alleen omdat dat verplicht is, maar ook omdat je je gasten in de watten wilt leggen.

3. Leg de focus op vriendelijkheid

Gasten op een evenement of feestje willen lekker eten, maar ook warm ontvangen worden. Een heerlijk gerecht smaakt nog beter als de persoon die het je geeft dat met een glimlach doet. Benadruk bij je personeel dus zeker het belang van klantvriendelijkheid, want ook dat heeft een grote invloed op het succes van je cateringservice.


mohammed

No description.Please update your profile.

abacus-hotel