Calamiteiten catering

Calamiteiten catering is een vorm van catering op locatie, daar waar dat beslist nodig is. Denk bijvoorbeeld aan een moeilijke bergingsklus alwaar de dienstdoende medewerkers voortdurend bezig zijn om de lastige klus te klaren. Deze arbeiders zijn dan ook erg blij wanneer zij van koffie met broodjes voorzien worden.

Degelijk vervoer

De lunch van de hardwerkende arbeiders wordt bereid in de keuken van het cateringbedrijf. Daarna worden het eten en drinken vervoerd naar de betreffende locatie. De (vracht)wagen waarover het cateringbedrijf beschikt dient degelijk ingericht te zijn – bijvoorbeeld met de producten die bij Worksystem.be verkrijgbaar zijn – zodat de lunchgerechten, de volle koffiekannen en al het eetgerei verzorgd en onbeschadigd aankomen bij de hardwerkende arbeiders.

Worksystem.be is een bedrijf dat producten verkoopt waarmee bedrijfswagens geoptimaliseerd kunnen worden. Ook cateringbedrijven zouden baat kunnen hebben bij de producten van worksystem.be, omdat een geheel verzorgde lunch voor hardwerkende arbeiders ook netjes vervoerd dient te worden.


mohammed

No description.Please update your profile.

abacus-hotel