Back to basics

De kern van catering is iemand anders het eten laten bereiden voor een bepaalde gelegenheid. Dit wordt vaak gelinkt aan grootse evenementen zoals een bruiloft of een bedrijfsfeest. Maar alles wat omhoog gaat moet weer omlaag komen. Mensen gaan daarom weer op zoek naar het gezellige en het intieme. In kleine kring een verjaardag of andere feestelijke aangelegenheid vieren. En dat vaak thuis of op andere private locatie. Dit vraagt om een meer persoonlijke aanpak van de cateraar. Een persoonlijke kok inhuren is daarom een leuk alternatief.

Als persoonlijke kok aan de slag gaan is makkelijker dan je denkt. Het vraagt niet om grote financiële investeringen. Kookgerief en je kan als het ware al aan de slag. Je kan zelfs opteren om dit allemaal te huren, zodat je het eerst tijdelijk kan uitproberen. De risico’s zijn dus al bij al vrij klein. Bovendien kan je het combineren met een voltijdse baan. Perfect voor diegene die gebeten is door het kookvirus en zijn mogelijkheden rustig wil aftasten.

Promotie maken voor je diensten is daarbij ook relatief eenvoudig. Met sociale media bereik je éénsklaps een uitgebreid publiek. Maar ook een eigen website opzetten is tegenwoordig een fluitje van een cent. Maar het beste is wellicht de mond-op-mond reclame. Succesvolle kookervaringen verspreiden zich namelijk als een lopend vuurtje!


mohammed

No description.Please update your profile.

abacus-hotel